Start bij Outdoor Valley

De start is bij Outdoor ValleyOutdoor Valley is gelegen in het Hoge Bergse bos.

Fiets en Auto

Outdoor Valley is goed bereikbaar met de fiets, scooter, Felyx of auto. Er is een fietsenstalling en gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Openbaar Vervoer

Outdoor Valley is met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf de bus- of metrohalte is het ruim 2 km wandelen.

Dichtstbijzijnde bushalte: Selma Lagerlöfweg

Dichtstbijzijnde metrohalte: Hesseplaats.

Kijk op www.9292.nl voor actuele vertrektijden en haltes.

Adres:
Hoeksekade 141
2661 JL  Bergschenhoek

Finish op de Dam

Als je het terras van Cafe van Zanten voorbij loopt dan is het pad naar de finish voor je geplaveid. Nog één sprintje langs de Laurenskerk en rechts doemt de Markthal op. De finish is bij het kunstwerk van ‘de voet’. Je staat op de Binnenrotte, de plek waar de dam in de Rotte 750 jaar geleden werd aangelegd. Het plein is de verankering van Rotterdam: hier is het allemaal begonnen. (lees onder de foto door)

In 1871 werd de Rotte gedempt. Zes jaar later liep het luchtspoor door het centrum van de stad. Na de opening van de Willemspoortunnel in 1993 is het luchtspoor weer verdwenen uit het stadsbeeld en krijgt de Binnenrotte met de Markthal en andere nieuwbouw steeds meer de mondaine uitstraling van een wereldstad. 

Tijd voor ontspanning en gezelligheid bij Van Zanten

Cafe van Zanten ben je in je laatste honderd meter al voorbij gelopen. Met je toffe medaille om je nek loop je terug naar dit gezellige terras. Een lekker watertje, frisdrankje of biertje staat voor je klaar en met je loopmaatjes kun je napraten over het avontuur dat je net hebt beleefd. Het terras heeft plaats genoeg, ook voor je supporters. Je was vroeg uit de veren en je hebt een aardig stukkie gesport, dus een gezonde hap kan er wel in. Ook daarvoor kan je bij Van Zanten terecht. Wil je vooraf de kaart checken, klik dan hier. De Sugo Pizza bijvoorbeeld heeft weinig koolhydraten en extra eiwitten, precies wat je nodig hebt!

Kies je ervoor om terug te gaan met de bus naar Outdoor Valley? Dan kun je natuurlijk ook plaatsnemen op het terras van Restaurant de Berghut. Ook hier staat alleen maar lekkers op de kaart! Bekijk het menu alvast.