Locaties

Start bij Outdoor Valley (en finish voor de 1 en 5 km)

De start van alle afstanden is bij Outdoor Valley. Voor de 1 en 5 km is dit ook de finishlocatie.
Outdoor Valley is gelegen in het Hoge Bergse bos.

Adres:
Hoeksekade 141
2661 JL  Bergschenhoek

Bereikbaarheid

  • Fiets en Auto
    Outdoor Valley is goed bereikbaar met de fiets, scooter, Felyx of auto. Er is een fietsenstalling en gratis parkeergelegenheid voor de deur. 
  • Openbaar Vervoer
    Outdoor Valley is met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf de bus- of metrohalte is het ruim 2 km wandelen.
    Dichtstbijzijnde bushalte: Selma Lagerlöfweg
    Dichtstbijzijnde metrohalte: Hesseplaats (circa 3 km lopen).
    Kijk op www.9292.nl voor actuele vertrektijden en haltes.

Finish op de Dam (voor de 10 en 21 km)

De finish voor de 10 en 21 km is bij in hartje centrum Rotterdam

Adres:
Meent 44
3011 JL Rotterdam

Als je het terras van Cafe van Zanten voorbij loopt dan is het pad naar de finish voor je geplaveid. Nog één sprintje langs de Laurenskerk en rechts doemt de Markthal op. De finish is bij het kunstwerk van ‘de voet’. Je staat op de Binnenrotte, de plek waar de dam in de Rotte 750 jaar geleden werd aangelegd. Het plein is de verankering van Rotterdam: hier is het allemaal begonnen. 

In 1871 werd de Rotte gedempt. Zes jaar later liep het luchtspoor door het centrum van de stad. Na de opening van de Willemspoortunnel in 1993 is het luchtspoor weer verdwenen uit het stadsbeeld en krijgt de Binnenrotte met de Markthal en andere nieuwbouw steeds meer de mondaine uitstraling van een wereldstad. 

Tijd voor ontspanning en gezelligheid bij Van Zanten of Restaurant de Berghut

Doe je mee met de 1 of 5 km, dan kun je neerploffen op het terras van Restaurant de Berghut. Niet alleen is dit restaurant en het terras erg gezellig, het ademt ook nog eens outdoor. Alsof je op vakantie bent! Geniet er van een welverdiend drankje of kies wat lekkers van de kaart.

Voor de 10 en 21 km lopers, in de laatste honderd meter ben je Café van Zanten al voorbij gelopen. Met je toffe medaille om je nek loop je terug naar dit gezellige terras. Een lekker watertje, frisdrankje of biertje staat voor je klaar en met je loopmaatjes kun je napraten over het avontuur dat je net hebt beleefd. Het terras heeft plaats genoeg, ook voor je supporters. Je was vroeg uit de veren en je hebt een aardig stukkie gesport, dus een gezonde hap kan er wel in. Ook daarvoor kan je bij Van Zanten terecht. Wil je vooraf de kaart checken, klik dan hier. De Sugo Pizza bijvoorbeeld heeft weinig koolhydraten en extra eiwitten, precies wat je nodig hebt! Kies je ervoor om terug te gaan met de bus naar Outdoor Valley? Dan kun je natuurlijk ook plaatsnemen op het terras van Restaurant de Berghut. Ook hier staat alleen maar lekkers op de kaart! Bekijk het menu alvast.