Inschrijven

De Rotte Dam Loop 2024 is uitverkocht!

Had je het niet willen missen? Schrijf je dan in voor de reservelijst. Mocht er een plekje beschikbaar zijn, nemen we contact met je op.

We zoeken ook nog vrijwilligers. Mensen die dit jaar vrijwilliger zijn mogen volgend jaar gratis deelnemen. Interesse? Mail ons via info@rottedamloop.nl.

Schrijf je in

Wat een succes was de 1e en 2e editie van de Rotte Dam Loop! Wil jij de 3e editie niet missen? Zorg dat je er (weer) bij bent op zondag 2 juni 2024. Klik op onderstaande button om naar het inschrijfformulier te gaan.

Inschrijfgelden

De inschrijfgelden voor de Rotte Dam Loop zijn:

  • 1 km kidsrun € 2,50
  • 5 km wandelen of hardlopen € 10,00
  • 10 km wandelen of hardlopen € 15,00
  • 21 km wandelen of hardlopen € 21,00

Het inschrijfgeld is incl. t-shirt, medaille en drankje na afloop m.u.v. de kidsrun. Bij de kidsrun zit alleen een lintje inbegrepen.

Rotte Dam Loop Fonds

De Rotte Dam Loop is een run voor iedereen! Om daad bij woord te voegen hanteren we het uitgangspunt dat iedereen deel moet kunnen nemen, ook als de financiële situatie het wellicht niet toelaat. Dat doen we door diegene die het niet kunnen betalen gratis deel te laten nemen aan onze run. Zij krijgen daarnaast een gratis kledingpakket incl. schoenen en de gelegenheid om deel te nemen aan de voorbereidingstrainingen. Om dit mogelijk te maken hebben wij een Rotte Dam Loop Fonds opgericht. Dit fonds ontvangt gelden vanuit subsidies, sponsoren en deelnemers om iedereen mee te laten doen. Wil jij gebruik maken van het Rotte Dam Loop Fonds en gratis deelnemen? Mail dan naar info@rottedamloop.nl.