Ins & Outs van de Rotte Dam Loop

De run

De Rotte Dam Loop is een social run zonder tijdwaarneming. Je start bij Outdoor Valley in het Hoge Bergse Bos. Van daar loop je naar de Binnenrotte. Onderweg staan de fotografen klaar om mooie actiefoto’s te maken en zorgt een DJ hier en daar voor vrolijke beats. De route is uitgepijld. Bij de finish waar de Dam in de Rotte ligt krijg je je welverdiende medaille om je nek. Daarna staat een verfrissend drankje (water, fris, bier) op het gezellige terras van Café van Zanten voor je klaar, en ook je tas ligt hier weer voor je klaar.

Startnummer en shirt worden opgestuurd

Je startnummer en het running shirt worden vooraf naar je toegestuurd. Om te laten zien dat we deze run met zijn allen doen, is het tof dat je net als alle andere deelnemers in het shirt de run mee loopt. En het leuke is: draag jij je shirt bij de finish, dan krijg je het verfrissende drankje bij Café van Zanten voor niets!

Start- en Finishlocatie /  hoe kom je terug

Info over de locaties en bereikbaarheid vind je hier

Let op: eventueel vervoer terug naar Outdoor Valley is op eigen gelegenheid. Je kunt makkelijk de metro nemen, dan is het daarna nog ruim 2 km wandelen (actief herstel: je loopt je benen meteen weer een beetje los). Check de bereikbaarheid hier. 

TIP: Zet je auto/fiets/scooter neer bij metro Hesseplaats en gebruik het loopje naar Outdoor Valley als warming up.

Je tas met spullen

Heb je een tas bij je? Geen nood. Wij snappen dat je heel graag je spullen bij je hebt bij de finish. Daarom brengen we je tas met spullen naar de finishlocatie als jij aan het genieten bent van je run.

Starttijd

Volgt.

Finishtijd

De starttijden zijn allemaal in de ochtend tot 11:30 uur. Dit is om te grote drukte op de Binnenrotte en het terras van Cafe van Zanten te voorkomen. Omdat er op diverse tijden gestart wordt, is er dus geen finishtijd te bepalen. We verwachten de laatste deelnemers voor 14.30 te laten finishen. 

Het running shirt

Op dit moment zijn we hard bezig met het ontwerp van het nieuwe shirt voor de Rotte Dam Loop 2022!

Parcoursen

Op deze pagina lees je meer over de parcoursen.

Onderweg

Het is een social run, er is geen tijdwaarneming. Het landschap waar je door loopt is heel afwisselend, dus neem de tijd om rond te kijken en geniet van je run. Je kunt er voor kiezen om onderweg een stop te maken op één van de terrasjes waar je langs loopt. Er is geen verzorgingspost onderweg. Het parcours is niet afgezet. De route is uitgepijld, maar er zijn geen verkeersregelaars. Voor iedereen geldt: houd je aan de verkeersregels.