Rotte Dam Loop Fonds

LET OP ROTTE DAM LOOP UITVERKOCHT

De Rotte Dam Loop is uitverkocht. Hierdoor is het in 2024 niet meer mogelijk om je aan te melden voor het Rotte Dam Loop Fonds. 

EEN ÉCHT SOCIALE SOCIAL RUN

De Rotte Dam Loop is een run voor iedereen! Om daad bij woord te voegen hanteren we het uitgangspunt dat iedereen deel moet kunnen nemen, ook als je financiële situatie het wellicht niet toelaat. Dat doen we door diegene die leven rond het bestaansminimum (en geen geld over hebben om mee te doen aan activiteiten als sport) te voorzien van een kledingpakket incl. sportschoenen en hen gratis deel te laten nemen aan voorbereidingstrainingen en de Rotte Dam Loop zelf.

Meedoen via het fonds? Meld je aan!

Kom jij in aanmerking voor het Rotte Dam Loop Fonds, of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Meld jezelf, hem of haar dan aan via onderstaand contactformulier. Je krijgt dan van ons de informatie toegestuurd. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met deze informatie.

* let op 1, meld je iemand anders aan? Bespreek dit dan met diegene VOORDAT je het formulier invult.

* let op 2, vul dit formulier alleen in als je het echt nodig hebt. Zo niet, houdt de plek dan vrij voor iemand voor wie dit wel geldt!

    Vul onderstaande gegevens alleen in als je iemand anders aanmeld:

    Rotte Dam Loop Fonds

    Om dit mogelijk te maken hebben wij een Rotte Dam Loop Fonds opgericht. Dit fonds ontvangt gelden vanuit subsidies en sponsoren om iedereen mee te laten doen. Ook deelnemers kunnen bijdragen door bij hun inschrijving een ticket of een bedrag naar keuze te doneren voor het Rotte Dam Loop Fonds. Wij zorgen dat dit ten goede komt aan de juiste personen zodat iedereen mee kan doen met de Rotte Dam Loop!